PASTÍS D'HOJALDRE AMB CREMA PASTELERA CREMADA I FRUITES NATURALS PINTADES AMB GELATINA DE
FRUITES
Ingredients:
- 500 gr. pasta de
full
- 1 litre de llet
sencera
- 4 cullerades soperes
de " maizena "
- 200gr sucre
- 4 ous, dos sencers i dos sols el rovell
- La pela d'una llimona
- Fruita natural al
gust de cadascú
- Gelatina de poma (
es compra a les pastisseries)
En primer lloc, s’ha de fer la crema. Per fer-ho, es posa la pela d’una llimona dins del litre de llet
fins que bulli i es reserva. Es barregen a part els ous, el sucre, la maizena
amb una miqueta de llet freda. Un cop estigui desfeta la barreja, es treu la pell de la
llimona del cassó de la llet i seguidament s’aboca amb la llet restant, remenant-ho bé. Després,
es posa a foc lent fins que agafi espessor.
En retirar-la del foc, es deixa en un recipient tapat amb film
transparent per tal que no es formi un tel i es deixa refredar. Un cop freda, s’ha
de posar al frigorífic per tal de que espessi més. (També es pot fer amb sobres
de crema catalana royal però sobretot ben espessa).
Quan la pasta de full estigui
freda, se li aboca la crema per sobre, allisant-la amb una espàtula. Desprès, s’hi tira pel damunt una miqueta de sucre glas
i es crema amb el cremador de resistències. Per acabar, s’afegeix la fruita i es pinta amb
la gelatina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada