divendres, 29 de març del 2013

GALETES DE CEREALS AMB XOCOLATA






Galetes de cereals i xocolata

                                                                     







                                              
Dificultat: baixa


-      200 g de xocolata especial per fondre  (una tauleta Fondant)
-      Floquets de cereals de panís amb sucre. Aproximadament uns 230g.


Primerament, es desfà la xocolata al bany maria en un estri gran. (També es pot desfer al microones a temperatura baixa (320º) uns 3 o 4 minuts). Un cop desfeta, s’hi afegeixen els floquets de cereals trencats, prèviament esclafats amb les mans, i es remena. Al mateix temps, s’aprofita per aixafar-los una mica més amb la cullera.

Seguidament, es posa paper vegetal en una safata i, amb una cullera de postres, s’agafa pasta i es fa muntets separats els uns dels altres ajudant-nos a donar forma a la galeta amb l’altra mà i fins a omplir la plata. Per acabar, es posa una estona al frigorífic per tal que les galetes es refredin.

Consell:

-      Els floquets i la xocolata de la marca Hacendado del Mercadona són excel·lents.
-      A l’estiu, una vegada s’ha tret les galetes del frigorífic, cal guardar-les dins d’una capsa al congelador perquè amb la calor es desfan.
-      Són molt bones si s’afegeix la ratlladura d’una taronja, però cal tenir cura d’introduir-la al final, un cop estiguin els cereals ben banyats amb la xocolata. Si aquesta s’incorpora al principi, endureix la pasta i dóna dificultat a l’hora de confeccionar les galetes.


(Surten unes vint-i quatre  galetes aproximadament)
                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada