divendres, 29 de març del 2013

GALETES DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS




 
GALETES DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS




-             200g de xocolata especial per fondre (una tauleta fondant)

Primerament, es desfà la xocolata al bany maria. (També es pot desfer al microones a temperatura baixa (320º) uns 3 o 4 minuts). Un cop desfeta cal remenar-la una estona amb el batedor perquè així agafa una millor consistència i brillantor.

Seguidament, es posa paper vegetal en una safata i, amb una cullera de postres, s’agafa xocolata i es van fent muntets separats els uns dels altres i donant-los-hi forma rodona com s’aprecia a la imatge. Un cop estan totes les rodones fetes, s’hi posa damunt de cada una els fruits secs que es vol. ( Nous, ametlles, avellanes, panses, festucs, crocant …)


Per acabar, es posa una estona al frigorífic per tal que les galetes es refredin.






PIRULETES AMB CROCANT


Tot igual que les galetes de xocolata amb fruits secs, però abans de posar els fruits cal col•locar el palet de la piruleta. (Trobareu els palets a les botigues Casa Viva / Casa / Codina / Culinarium).



PIRULETES GEGANTS AMB LACASITOS

Aquestes fan molta gràcia als nens si els hi doneu embolicades amb paper de cel.lofana i la llaçada de palla.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada