GALETES DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS
- 200g
de xocolata especial per fondre (una tauleta fondant)
Primerament, es desfà la xocolata al bany
maria. (També es pot desfer al microones a temperatura baixa (320º) uns 3 o 4
minuts). Un cop desfeta cal remenar-la una estona amb el batedor perquè així
agafa una millor consistència i brillantor.
Seguidament, es posa paper vegetal en una
safata i, amb una cullera de postres, s’agafa xocolata i es van fent muntets
separats els uns dels altres i donant-los-hi forma rodona com s’aprecia a la
imatge. Un cop estan totes les rodones fetes, s’hi posa damunt de cada una els
fruits secs que es vol. ( Nous, ametlles, avellanes, panses, festucs, crocant
…)
Tot igual que les galetes de xocolata amb
fruits secs, però abans de posar els fruits cal col•locar el palet de la
piruleta. (Trobareu els palets a les botigues Casa Viva / Casa / Codina /
Culinarium).
PIRULETES GEGANTS AMB LACASITOS
Aquestes fan molta gràcia als nens si els hi doneu embolicades amb paper de cel.lofana i la llaçada de palla.
PIRULETES GEGANTS AMB LACASITOS
Aquestes fan molta gràcia als nens si els hi doneu embolicades amb paper de cel.lofana i la llaçada de palla.


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada