dilluns, 28 de juliol del 2014

CIRERES BANYADES AMB XOCOLATA AMB AROMA DE RON







 

ELABORACIÓ:

Es renten les cireres dins d’una escorredora perquè així perdin tota l’aigua. 
Seguidament, es fon la xocolata al bany maria o al microones, a 320 º uns 3 minuts.

 Després, un cop estigui la xocolata ben desfeta, incorporem cap a mig tub d’aroma de ron. (Això a gust de cadascú, quant més aroma, més gust). Ho tornem a remenar ben remenat i ja podem anar banyant les cireres d’una en una, posant-les damunt d’una safata coberta amb un full de  paper vegetal. 

 


Sobretot, que no es toquin entre sí les cireres perquè  al solidificar-se la xocolata quedarien empegades unes amb les altres.



 


 Un cop tinguem la safata plena, la incorporem al frigorífic perquè la xocolata quedi solidificada. Un cop solidificada ja es poden consumir.
  
  
RECOMANACIÓ:

Si voleu un consell, com queden molt apetitoses i refrescants, sobretot a l’estiu, o bé com acompanyament després d’un àpat festiu, guardeu-les dins d’una capsa al congelador i serviu-les congelades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada