Ingredients:
- 200 g de farina
- 100 g de mantega
- 200 g de sucre moreno
- 2 g de llevat en pols
- 1 ou
- 1 cullerada de les de postres de extracte de vainilla
- 1/2 cullera de cafè de sal
- 2 cullerades de les de postres de jengibre en pols
- 1 1/2 de canyella en pols
- 2 cullerades de les de postres de aroma de ron
Elaboració:
En un vol i amb les barilles de muntar la nata es desfà la
mantega amb el sucre fins que la pasta quedi fina. Seguidament, s'afegeix l'ou, l'extracte de vainilla, la sal, el jengibre,la
canyella, el ron, la farina tamisada i el llevat. Es barreja tot bé fins obtenir una massa uniforme.
Un cop està la pasta feta s’embolica amb paper film i es deixa reposar al
frigorífic unes dues hores.
Passades les dues hores ja es podem confeccionar les
galetes. Per fer-les, cal fer boles petites de massa i donar un cop damunt de cadascuna, deixant bastanta distancia entre elles al col·locar-les a la safata del forn. Finalment, damunt de cada galeta es posa boletes de xocolata.
El forn ha d'estar pre-calentat a 200º. Al
introduir-les baixar-lo a 180º posar-la safata al mig del forn, calentor dalt i baix
i deixar-les coure durant uns 12/15 minut si es vol que quedin cruixents, si es volen una mica toves coure-les uns 8/10 minuts. Un cop cuites deixar-les refredar bé abans de treure-les de la safata.
Amb les quantitats d'ingredients que s'indica surten unes 30galetes.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada